fbpx

Ben jij op zoek naar een leuke én mooie horeca job?
Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die zowel parttime als fulltime zichzelf willen laten gelden in ons restaurant en mee willen bouwen aan ons team en onze plannen.

PARTTIME MEDEWERKER SPOELSTRAAT
Wil je één of twee avonden in de week bijklussen en ons helpen om alle borden, pannen en keukenmaterialen weer schoon te krijgen.
Werktijden doordeweeks van 18:00 tot 23:30 uur.
Zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur. 
Vanzelfsprekend zijn de werktijden bespreekbaar en in onderling overleg met je collega's aan te passen.
Vergoeding volgens de Horeca CAO.
 
Mail je motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. gericht aan Jelte Kuyper.
 
PARTTIME MEDEWERKER BEDIENING
Wil je één of twee avonden in de week in één van de mooiste restaurants van Amersfoort meewerken als gastvrouw/-heer.
Kun jij je inleven in onze gasten en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Ben je attent, wil je service verlenen, en ben je gek op eten en drinken? Dan zijn wij wellicht de juiste match voor jou! 
Vanzelfsprekend zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Vergoeding volgens de Horeca CAO. En natuurlijk is er, naast tijd voor fun & werk, ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & training.
 
Mail je cv en motivatie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. gericht aan Ed van den Bor.
 
PARTTIME BARMAN 
Wil je één of twee avonden in de week in onze restaurantbar meewerken als barman/-vrouw?
Vindt je het leuk om cocktails te maken en gasten te ontvangen. Ben jij die gangmaker die ervan geniet om nieuwe mensen te ontmoeten? Ben je attent en zorgvuldig? Dan zijn wij wellicht de juiste match voor jou! Vanzelfsprekend zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Vergoeding volgens de Horeca CAO. En natuurlijk is er, naast tijd voor fun & werk, ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling & training.
 
Mail je cv en motivatie naar info@bergpaviljoen.nl gericht aan Ed van den Bor.
 
CHEF DE PARTIE
Wat bieden we je:
* Een 4-daagse werkweek of deeltijd in overleg
* Overuren worden niet vergeten.
* Werken met echte & lokale producten, veel vis en vegetarisch.
* Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei.
* Eens in de zoveel tijd een mooie reis om te proeven en ontdekken.
* Beloning volgens Horeca CAO.
 
Wat vragen we:
* Voor de chef de partie functie vragen we een afgeronde MBO opleiding tot kok op niveau 2 met succes afgerond of in het bezit van een gelijkwaardige horeca opleiding.
* Je hebt aantoonbare ervaring in keukenactiviteiten.
* Je kunt creatief koken met verse ingrediënten.
* Je bent een echte teamplayer.
* Je kunt goed zelfstandig werken, ook onder druk.
 
Ken jij of ben jij deze persoon, dan ontmoeten we jou graag!! Mail je cv en motivatie naar keuken@bergpaviljoen.nl gericht aan Jasper Stam.
 
PARTTIME HULPKOK 
Als hulpkok ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten en werk je volgens de instructies van de chef met betrekking tot ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur behoren tevens tot je werkzaamheden. Je bent een flexibel persoon met een proactieve instelling, je hebt oog voor kwaliteit en bent een echte teamplayer.
 
Wij bieden een salaris volgens Horeca CAO, flexibele werktijden in overleg en een warm en hecht team waarvan je deel gaat uitmaken. 
Ben je geïnteresseerd, mail dan je cv en motivatie naar keuken@bergpaviljoen.nl gericht aan Jasper Stam.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte