Groepsmenu's


Speciale wensen? dat is voor ons een leuke uitdaging! De keukenbrigade wordt graag geprikkeld om voor u een passend gerecht samen te stellen.

Groepsmenu's

Menu 1

Zalm
Schotse zalm gemarineerd in bietensap met Hollandse bietjes, yoghurt en dille
***
Runderstaartstuk
Black Angus runderstaartstuk van de bbq met chimichurri, geroosterde bosui, mini-mais, krokante tortilla en molesaus
***
Chocolade
Parfait en mousse van pure chocolade en passiefruit

€ 39,50

Menu 2

Duroc lende
Langzaam gegaarde Duroc varkenslende met gemarineerd buikspek en in dragonolie geconfijte aardappel, zure room en crème en krokant van zwarte knoflook
***
Kabeljauw
Kabeljauw met groene kruiden quinoa, chorizoworstje,
venkel en saus van ras-el-hanout
***
Rabarber
Crumble en panna-cotta van rabarber uit eigen tuin met yoghurtijs

€ 39,50

Menu 3

Forel & Rivierkreeftjes
Wafel met Tandoori, gerookte forelmousse, rivierkreeftjes, avocadocrème, citroen-olijfmayonaise, appel en selderij
***
Risotto
Risotto met een gepocheerd ei en hollandaisesaus
***
Eend
Rendang van eend met gemarineerde eendenborst, pompoen in roedjak, crème van sambal, gado gado en schuim van atjar
***
Bramen & Kaneel
Panna-cotta van matcha thee met bramen en kaneelijs

 

€ 49,50

Menu 4

Salade “Paviljoen”
Rijk gevulde salade met gamba, coquille, pata negra,
crème van eendenlever en truffelmayonaise
***
Duif
Duivenbouillon met truffelroom
***
Eendenlever
Gebakken eendenlever met bread and butter van peer en rozijnen en gekarameliseerde peer
***
Black Angus
Ossenhaas met romige gnocchi, radicchio, groentecompote met spekjes en jus van rundermerg
***
Parade van desserts
Parade van desserts “de Proeftuin”

€ 68,50