Groepsmenu's


Speciale wensen? dat is voor ons een leuke uitdaging! De keukenbrigade wordt graag geprikkeld om voor u een passend gerecht samen te stellen.

Groepsmenu's

Menu 1

Zalm
Gravad lachs op Japanse wijze gemarineerd met radijs en crème van wakamé
***
Kalfssukade
Kalfssukade met boudin noir, pommes fondant, zilveruien en aardappelschuim
***
Honing
Honingmousse met nougatine, steranijs en honingroomijs

€ 39,50

Menu 2

Ganzenborst
Ganzenborst met kruidenparelgort, abrikoos, sinaasappel en Timur peper
***
Heilbot
Gepocheerde heilbot met rivierkreeftenstaartjes, gerookte Ratte-aardappelen, bospeen, venkel en velouté van schelpdieren
***
Chocolade & Mango
Ganache van chocolade, Oreo en specerijen, mangosorbet en kokosschuim

€ 39,50

Menu 3

Tonijn
Spaanse tonijntartaar met wakamé, dashi-vinaigrette en sesamkletskop
***
Risotto
Truffelrisotto met gepocheerd ei, paddenstoelen en truffel-hollandaise
***
Fazant
Fazantenborst gevuld met truffelfarce, zuurkoolstrudel, pastinaak en cèpessaus
***
Hazelnoot & Appel
Cannolo gevuld met hazelnootmousse, spaghetti van groene appel, gecondenseerde melk en groene appelsorbet

€ 48,00

Menu 4

Salade “Paviljoen”
Rijk gevulde salade met gamba, coquille, pata negra,
crème van eendenlever en truffelmayonaise
***
Duif
Duivenbouillon met truffelroom
***
Eendenlever
Gebakken eendenlever met wentelteefje van brioche, appel en agavesiroop
***
Black Angus
OGebakken ossenhaas met pommes pont neuf, winterse Bonne Femme en bearnaisesaus
***
Parade van desserts
Parade van desserts “de Proeftuin”

€ 68,50