Menukaart

 

Heeft u allergiën of volgt u een dieet? Wij verzorgen graag een aangepast gerecht voor u en denken vanzelfsprekend met u mee!

 

Menukaart

Voorgerechten 13,-

Wafel met Tandoori, gerookte forelmousse, rivierkreeftjes, avocadocrème, citroen-olijfmayonaise, appel en selderij
 
 Schotse zalm gemarineerd in bietensap met Hollandse bietjes,
yoghurt en dille
 
Licht gegaardekalfscarpaccio met geschroeide tonijn, gepekelde watermeloen met gomasio, tonijnmayonaise en kapperappeltjes
 
Langzaam gegaarde Duroc varkenslende met gemarineerd buikspek en in dragonolie geconfijte aardappel, zure room en crème en krokant van zwarte knoflook
 
Buffelmozzarella met gegrilde aubergine, basilicummayonaise, dressing van tomaat en knoflookcroutons

Tussengerechten 8,50

Duivenbouillon met truffelroom
 
Risotto met een gepocheerd ei en hollandaisesaus
(Supplement gebakken coquille 4 p.st.)

Hoofdgerechten 22,-

Kabeljauw met groene kruiden quinoa, chorizoworstje,
venkel en saus van ras-el-hanout
 
Diverse vis, vers van de afslag, met saffraanaardappeltjes,
crème van zeekraal en bisque
 
Black Angus runderstaartstuk van de bbq met chimichurri,
geroosterde bosui, mini-mais, krokante tortilla en molesaus
 
Rendang van eend met gemarineerde eendenborst, pompoen in roedjak,
crème van sambal, gado gado en schuim van atjar
 
Bloemkool in kombubouillon gegaard met ravioli van cèpes,
crème van cashewnoten en Parmezaanse kaas

Nagerechten 10,-

Crumble en panna-cotta van rabarber uit eigen tuin met yoghurtijs
 
Panna-cotta van matcha thee met bramen en kaneelijs
 
Parfait en mousse van pure chocolade en passiefruit

Bergpaviljoen Classics

Proeverij
Drie exquise voorgerechtjes “De Proeftuin”
15,-

Oesters
“Fines de Claires” per stuk 3,50

Sashimi
Sashimi van tonijn, zalm en coquilles met wasabi, zeewiersalade,
gekonfijte gember en kikkoman
16,-

Eendenlever
Gebakken eendenlever met bread and butter van peer en rozijnen en gekarameliseerde peer
16,-
 
Steak Tartaar
Steak tartaar met focacciakrokant, kwarteleidooier,
tartaarsaus, zoetzure rode ui en kapperappeltjes
voorgerecht - 80 gram steak tartaar 14,00
hoofdgerecht - 140 gram steak tartaar + friet 28,00
 
 
Salade "Paviljoen"
Rijk gevulde salade met gamba, coquille, pata negra, crème van eendenlever en truffelmayonaise
voorgerecht 18,00 / hoofdgerecht 25,00
 
Black Angus
Gebakken ossenhaas met romige gnocchi, radicchio, groentecompote met spekjes en jus van rundermerg
29,-
 
Kaas
Uw keuze uit het assortiment van de kaastrolley
15,-
 
Dessert “De Proeftuin”
Parade van diverse desserts
15,-

3-Gangen keuzemenu 39,50 (keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten)
4-Gangen keuzemenu 48,00 (keuze uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten)