Menukaart

 

Heeft u allergiën of volgt u een dieet? Wij verzorgen graag een aangepast gerecht voor u en denken vanzelfsprekend met u mee!

 

Menukaart

Voorgerechten 13,-

Spaanse tonijntartaar met wakamé, dashi-vinaigrette en sesamkletskop
 
Gemarineerde makreel met Twentse burrata, quinoa en dragonmayonaise
 
Ganzenborst met kruidenparelgort, abrikoos, sinaasappel en Timur peper
 
Salade met wild-zwijn-coppa, gepofte zoete aardappel, kaaskrokant en dressing van beurre noisette
 
Panna cotta van peer met stoofpeer, gepofte freekeh en bitterballen van abdijkaas

Tussengerechten 8,50

Duivenbouillon met truffelroom
 
Truffelrisotto met gepocheerd ei, paddenstoelen en truffel-hollandaise
(Supplement vers geschaafde truffel) per gram 4,00

Hoofdgerechten 22,-

Gepocheerde heilbot met rivierkreeftenstaartjes, gerookte
Ratte-aardappelen,bospeen, venkel en velouté van schelpdieren
 
Diverse vis, vers van de afslag, met rode bieten-bulgur, crème van schorseneren en saus van lavas en ponzu
 
Fazantenborst gevuld met truffelfarce, zuurkoolstrudel, pastinaak en cèpessaus
 
Kalfssukade met boudin noir, pommes fondant, zilveruien en aardappelschuim
 
Terrine van schorseneer met ragout van aardpeer en hazelnootkruim

Nagerechten 10,-

Honingmousse met nougatine, steranijs en honingroomijs
(De bloemenhoning is deze zomer gemaakt door 2 bijenvolkjes op ons terras)
 
Cannolo gevuld met hazelnootmousse, spaghetti van groene appel,
gecondenseerde melk en groene appelsorbet
 
Ganache van chocolade, Oreo en specerijen, mangosorbet en kokosschuim

Bergpaviljoen Classics

Proeverij
Drie exquise voorgerechtjes “De Proeftuin”
15,-

Oesters
“Creuses” per stuk 3,50

Sashimi
Sashimi van tonijn, zalm en coquilles met wasabi, zeewiersalade,
gekonfijte gember en kikkoman
16,-

Eendenlever
Gebakken eendenlever met wentelteefje van brioche, appel en agavesiroop
16,-
 
Steak Tartaar
Steak tartaar met gepocheerde eidooier, mierikswortelmayonaise,
cornichons en zoetzure beukenzwammen
voorgerecht - 80 gram steak tartaar 14,00
hoofdgerecht - 140 gram steak tartaar + friet 28,00
 
 
Salade "Paviljoen"
Rijk gevulde salade met gamba, coquille, pata negra, crème van eendenlever en truffelmayonaise
voorgerecht 18,00 / hoofdgerecht 25,00
 
Black Angus
Gebakken ossenhaas met pommes pont neuf, winterse Bonne Femme en bearnaisesaus
29,-
 
Kaas
Uw keuze uit het assortiment van de kaastrolley
15,-
 
Dessert “De Proeftuin”
Parade van diverse desserts
15,-

3-Gangen keuzemenu 39,50 (keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten)
4-Gangen keuzemenu 48,00 (keuze uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten)