Het team

 

“Er is geen groter compliment dan een gast die zegt dat uit eten gaan bij het Bergpaviljoen als een warme deken voelt.”

 

Het team

Eigenaar Theo Slotboom: "Onze chefkok stelt hoge eisen aan de kwaliteit van ingrediënten, gerechten en de uitvoering. Ook onze locatie moet altijd op en top in orde zijn. Van al onze medewerkers verlangen wij vanzelfsprekend dan ook dat ze altijd professioneel en vriendelijk zijn. Terwijl ze snel, degelijk en toch ontspannen hun werk doen.”

“Er is geen groter compliment dan een gast die zegt dat uit eten gaan bij het Bergpaviljoen als een warme deken voelt . “ Zegt mede eigenaar Eddie van den Bor, “Ons team zorgt daar elke dag voor en is al jaren goed op elkaar ingewerkt. De onderlinge samenwerking loopt als een geoliede machine. Daarom hebben we ook veel plezier tijdens het werken. Dat merken onze gasten.“

 

PER DIRECT ZIJN WIJ OP ZOEK !!

naar een leerling kok niveau II & III leerjaar 2017/2018 die het leuk vindt om 3 dagen per week te leren en werken in een team dat zorg voor kwaliteit en passie voor het koken op nummer 1 heeft staan. Naast het draaien van de lunch en het diner zou er ook de mogelijkheid kunnen bestaan om mee te gaan naar een catering of een pop-up diner buiten de deur. Zie http://www.popup033.nl/  Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook zijn we op zoek naar een fijne collega met ervaring in de bediening, om ons topteam te versterken! Wij bieden afwisselend werk en uren zijn in overleg. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..