fbpx

Ieder laatste weekend van de maand kun je zowel thuis als in het Bergpaviljoen genieten van het lekkerste uit de zee. Samen met een fles frisse witte Bergpaviljoen huiswijn smullen van verse scheermessen, langoustines, krab, kreeft, oesters, mosselen, kokkels en andere heerlijkheden uit de zee. Een Fruits de Mer schotel, wij worden er heel gelukkig van!

Op zondagmiddag gaan we speciaal open voor jullie van 14u tot 18u om op ons prachtige terras te kunnen genieten van een flinke schaal vol verse oesters, kreeft en schelpjes, met daarbij een mooi glas wijn. Ook serveren we warme gerechten zoals tonijnsteak van de grill, hele dorade (ingepakt en gemarineerd) of een prachtige moot gebakken zeeduivel.

Plaatsen zijn beperkt dus wacht niet te lang om je ticket te kopen t.w.v. € 19,00. Wanneer je de tickets van tevoren besteld krijg je een korting en kosten ze maar € 12,50 p.p.!! Hiervoor krijg je een heerlijke oesterproeverij geserveerd en een glas van onze inmiddels fameuze eigen Cava. Koop je ticket online via onze webshop.

Of wil je liever thuis in de achtertuin met je vrienden genieten van de Fruits de Mer. Je kunt nu alvast de gerechten bestellen in onze webshop. De hele menukaart staat online en je kunt zelf je keuze maken. 

Bestellen om af te halen kan tot en met de donderdag, voorafgaand aan het weekend, tot 22:00 uur. Je kunt zelf aangeven wanneer je je bestelling wilt afhalen op zaterdag of zondag.

LET OP!!
EIND JULI IS ER GEEN FRUITS DE MER WEEKEND ALS GEVOLG VAN EEN GROTE CATERING BUITEN DE DEUR. HET LAATSTE WEEKEND VAN AUGUSTUS ZIJN WE ER GEWOON WEER EN KUN JE NU ALVAST RESERVEREN!

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte