fbpx

Sfeervolle kerst bij Bergpaviljoen

Eerste kerstdag diner dansant

Elk jaar organiseert Bergpaviljoen Bistronomique & Bar op eerste kerstdag een diner dansant. Onze chef-kok Gaby en zijn team hebben een culinair kerstdiner voorbereid met verrassende smaaksensaties. De mooiste gerechten passeren de revue. Laat je lekker in de watten leggen en geniet met al je geliefden, vrienden en/of familie van Kerstmis bij Bergpaviljoen Bistronomique & Bar. Het kerstdiner wordt live begeleid door de zwoele jazzy stem van SaraLee & Friends. 

Tussen 18:00 en 19:00 uur ontvangen wij je graag met een glas bubbels en verschillende amuses. Vervolgens ga je aan tafel, waar wij een verrassend zesgangendiner serveren. Tussen de gangen door kan er heerlijk gedanst worden op live muziek verzorgd door SaraLee & Friends.

Dresscode: feestelijk
Prijs: € 97,50 per persoon, bijpassend wijnarrangement € 44,50
Zijn er dieetwensen? Op verzoek serveren wij een passend alternatief gerecht.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan tijdig te reserveren.

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Bekijk het kerstdiner


 

Kerst thuiskookmenu

Blijf je liever thuis met kerst en heb je geen inspiratie voor een kerstmenu
Bestel dan het viergangen thuiskookmenu!

Vier je kerst liever in huislijke kring, maar wil je toch kunnen genieten van de overheerlijke gerechten van Bergpaviljoen Bistronomique & Bar, dan is ons speciale kerst thuiskookmenu echt een uitkomst.

Verras familie en vrienden met een ‘door jou zelf bereid’ kerstdiner thuis aan tafel. Onze keukenbrigade heeft een heerlijk viergangenmenu samengesteld met handige kookinstructie die je stap-voor-stap laten zien hoe je de gerechten klaarmaakt. Zo tover jij in een handomdraai de ene verrukkelijke gang na de andere op tafel. Geen kerststress meer, want de voorbereidingen nemen wij voor onze rekening en jij hoeft alleen nog maar je persoonlijke finishing touch te geven.

Je hebt het viergangen thuiskookmenu voor € 39,50 per persoon.  Liever meer of minder gerechten?
Je kunt ze ook los bestellen of een extra gang kiezen. Passende wijnen kunnen mee besteld worden.

 

Bekijk het thuiskookmenu


 

Wat gaan we doen met de eindejaarsbijeenkomst of de nieuwjaarsborrel?
Proosten op het (nieuwe) jaar? En ben je op zoek naar een bijzondere locatie met voldoende parkeergelegenheden? Dan is Bergpaviljoen Bistronomique & Bar de aangewezen plek. Wij beschikken over diverse private dining rooms die zich uitstekend lenen voor een kerstdiner, eindejaarsdiner of nieuwjaarsbijeenkomst met collega's, vrienden of met zakelijke relaties. Een driegangen menu is er al vanaf 37 euro en uiteraard kunnen we in overleg met onze chef ook een menu op maat samenstellen. Bekijk onze private dining mogelijkheden of neem direct telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 033 461 50 50 of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.

 


 

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen
Op kerstavond zijn wij gesloten.
Eerste kerstdag is ons restaurant geopend vanaf 18:00 uur voor het diner dansant
Ons restaurant is gesloten van 26 december 2019 tot en met 2 januari 2020.
Op 3 januari ontvangen we je weer graag vanaf 17:00 uur voor het diner.

Namens alle medewerkers van het Bergpaviljoen wensen wij je alvast gezellige feestdagen, goede gezondheid, veel liefde en plezier toe voor het nieuwe jaar!

 

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte