fbpx

Kerst thuiskookmenu

VERRAS VRIENDEN EN FAMILIE VOOR € 39,50 PER PERSOON
(inclusief handleiding van de chef waarin stapsgewijs staat beschreven hoe je de gerechten snel en eenvoudig kunt bereiden)

De basis van het kerst thuiskookmenu wordt gevormd door onderstaande vier gangen voor €39,50 per persoon. Liever meer of minder gerechten? Je kunt ze ook los bestellen of een extra gang kiezen. Passende wijnen kunnen mee besteld worden.

 

Terrine van fazant met gerookte eend
piccalilly • aardpeer • pistache
per gang te bestellen à € 9,50

****
Dubbelgetrokken duivenbouillon
truffelroom
of
Bisque van langoustines
per gang te bestellen à € 7,50

****
Hertenbiefstuk
knolselderij • kastanje • paddenstoelen • witlof • rode port-kaneel
per gang te bestellen à € 21,50

****
Amersfoortse Kei
honing • five spices • veenbessen
per gang te bestellen à € 8,50

 Wanneer je het volledige viergangenmenu bestelt bedraagt de prijs geen € 45,00 per persoon maar € 39,50 per persoon

 

EXTRA BIJ TE BESTELLEN
Brood
boter • topping
€ 3,50 per persoon

Extra tussengerecht
Rode mul 
broccoli • aubergine • curry
€ 11,50 persoon 

 Extra nagerecht
Kaasplankje

€ 12,50 per persoon

 

Onze eigen bijpassende biologische wijnen:
Château l’Arbre de la Boire
wit • rood • rosé
per fles € 7,50

Speciale Cuvées
Verboden Fruit 2014, “Le Paradis”, Vallee du Rhône, Frankrijk
per fles € 12,50
Vivre 2017, Viognier, Vin de Pays Méditerranee, Frankrijk
per fles € 12,50
Cava brut nature, Château l’Arbre de la Boire, Penedés, Spanje
per fles € 14,50

 

 Bestellen
Het kerst thuiskookmenu is tot zaterdag 21 december te bestellen via onderstaande button.
Je kunt je Kerst thuiskookmenu vervolgens 24 december ophalen vanaf 12:00 uur tot en met 16:00 uur.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 033 461 50 00
of via de e-mail info@bergpaviljoen.

 

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte