fbpx

 Secretaressedag 21 april a.s.
“ Gewoon, omdat ze het verdient…”

Omdat we elkaar wat minder vaak op het werk tegenkomen is het een superleuk idee om juist op nationale secretaressedag wat extra aandacht te geven aan je secretaresse, receptionist(e), administratieve ondersteuning of hoe je je spin in ‘t web ook wil noemen. En jouw personal assistant, jouw drijvende kracht achter al het werk dat gewoon kon doorgaan, verdient het om dit jaar extra in het zonnetje te worden gezet. Verras hem of haar met een prachtig verwenpakket thuis bezorgd, of een culinaire verwenlunch in Bergpaviljoen Bistronomique op donderdag 21 april tijdens de Nationale Secretaressedag. 

VERWENLUNCH IN HET BERGPAVILJOEN. 

12:00 tot 12:30
Ontvangst met amuse en alcoholvrije welkomstcocktail en indien het mooi weer is ontvangen wij uw secretaresses uiteraard op ons royale, vrijwel geheel overdekte terras.

 12:30 tot 14:00
3-gangen verwenlunch, waarbij we u laten kennismaken met enkele van onze specialiteiten.
( Uiteraard houden we rekening met uw dieetwensen)

14:00 tot 14:30
Afsluiting van de lunch met koffie, thee en bonbons, en bij vertrek hebben we voor elke secretaresse nog een leuke verrassing voor thuis.

PRIJS INCL. MENU, DRANK EN PRESENTJE BIJ VERTREK € 42,50 p.p. 

U kunt reserveren onder telefoonnummer 033 - 4615000 of via de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

VERWENPAKKET SECRETARESSEDAG.

Wanneer u hen liever thuis verrast met een cadeau kunnen we dat natuurlijk ook voor u verzorgen. Een prachtig pakket met een gouden bon voor een 2-gangen verwenlunch voor 2 personen, een gouden doosje met bonbons en een gouden piccolo flesje bubbels. We bezorgen dit op 21 april thuis aan de voordeur en doen er uiteraard, mocht u dit willen een persoonlijke boodschap bij, namens u.
We bezorgen door heel Nederland exclusief de Waddeneilanden. 

PRIJS INCL. CADEAUBON LUNCH VOOR 2, BONBONS, BUBBELS EN BEZORGING AAN DE VOORDEUR € 89,50 p.p. 

Bestellen kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en dan nemen wij vervolgens contact met u op inzake de bezorggegevens en details inzake uw persoonlijke boodschap die we voor u kunnen toevoegen.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte