fbpx

Boter bij de visch

BOTER BIJ DE VISCH

MET HET BERGPAVILJOEN LIVE VIS KOKEN VOOR HET GOEDE DOEL 

Onder leiding van onze chefkok Gaby de Gruil organiseren wij i.s.m. Lions Club Amersfoort op vrijdagavond 12 juni een interactieve kooksessie, waarbij we samen met jullie een exclusief vis-menu thuis zullen gaan bereiden. Ons doel is het om die avond minimaal 75 gezinnen tegelijkertijd mee te laten doen via een ZOOM online sessie.

WAAROM?
De actie is een initiatief van Lions Club Amersfoort, waarbij de opbrengst van deze actie ten bate komen van de Stichting Leergeld Amersfoort. Tussen de gangen door is er aandacht voor Stichting Leergeld en bovendien organiseert Lions Club Amersfoort een Visquiz met interessante weetjes.

Op dit moment leven in Amersfoort ongeveer 4.500 kinderen in armoede. Zij groeien op in gezinnen met zodanig lage inkomens, dat de eerste levensbehoeften niet vanzelfsprekend kunnen worden betaald. Met deze actie willen we deze gezinnen juist in deze bijzondere tijd extra financieel ondersteunen. Stichting Leergeld heeft als missie het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Leergeld biedt kansen aan schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten (www.leergeldamersfoort.nl). Zij zal ervoor zorgen dat de opbrengst op een heel goede manier zal worden gebruikt.

HOE WERKT HET?
Bestellen kan vanaf nu tot woensdag 10 juni 18:00 uur. Dan gaan wij aan de slag en kan je je bestelling op donderdag 11 juni vanaf 18:00 uur tot 20:00 uur ophalen in ons restaurant. De bereiding van de gangen doen we samen met jullie en is live vanuit onze keuken te volgen, op vrijdagavond 12 juni van ca. 18:30 tot 20:30 uur. Vanuit je eigen keuken begeleiden we je in de te nemen stappen om thuis een heerlijk Vis diner voor te schotelen. Super makkelijk, leuk, voor het goede doel, met de kwaliteit die je van ons gewend bent én ....in no time op tafel! Ook aan de kids hebben we gedacht met een speciale menu suggestie. Bekijk snel het menu we voor je hebben klaarstaan en bestel via deze link BOTER BIJ DE VISCH

Menu :

Tartaar van zalm met BBQ olie, venkelsalade , salad pea en yoghurt met mierikswortel

***

Gebakken Zeebaars met doperwten-muntcrème, compote van gepofte paprika en beurre blanc munt-olie

***

Specerijenmousse met krokante filo en framboos

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte