fbpx

Bergpaviljoen Bistronomique werkt samen met Thuis uit Eten

Onze menukaart voor thuis bevat veel verschillende mogelijkheden. Van borrelboxen, luxe amuseboxen, natuurlijk onze klassiekers tot aan 3-gangen menu's. Natuurlijk ook onze eigen gemaakte wijnen, ons oyster stout, likeuren en gins ontbreken niet. Bovendien hebben we toffe samenwerkingen met Local Food Heroes waarmee we unieke producten hebben gemaakt speciaal voor ons. Voor een kijkje in onze online shop KLIK HIER.

BEZORGEN & AFHALEN
In samenwerking met www.Thuisuiteten.nl bezorgen we onze menu's, amuseboxen en gerechten door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. We bezorgen op woensdag tot en met zondag en wanneer je besteld voor 18:00 wordt je bestelling de volgende (bezorg)dag geleverd tussen 10:00 en 18:00 aan de voordeur.
 
Je kunt je bestelling ook afhalen in ons restaurant van woensdag tot en met zaterdag. Als je vóór 14:00 uur besteld kun je nog diezelfde dag afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur. 

KWALITEIT & GEMAK
Onze maaltijden worden vers bereidt en zijn uiteraard, mits gekoeld bewaard, ook de twee volgende dagen nog perfect te bereiden. Voor onze maaltijden heb je over het algemeen niet meer nodig dan een schaar, een voorverwarmde oven en een pan ruim heet water.
Wij doen de boodschappen, de voorbereidingen en jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen. Super makkelijk, wel de kwaliteit die je van ons gewend bent én... in no time op tafel!! Uiteraard wordt een instructie meegeleverd om het extra makkelijk te maken.


INFO
Natuurlijk kun je ons een mail sturen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. wanneer je vragen of speciale wensen hebt. Wil je direct iemand spreken bel dan 033-4615000. We denken graag met je mee voor een oplossing.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte