fbpx

Bergpaviljoen Bistronomique Thuis uit Eten

Onze webshop bevat veel verschillende mogelijkheden van borrelbox, luxe amuseboxen, onze klassiekers tot aan 3-gangen menu's. Natuurlijk ook bijpassende wijnen en home made produkten. Bovendien hebben we toffe samenwerkingen met Local Food Heroes waarmee we unieke producten hebben gemaakt speciaal voor ons. Voor een kijkje in onze online shop KLIK HIER.

BEZORGEN & AFHALEN
Via www.Thuisuiteten.nl bezorgen we onze 3-gangen menu's, amuseboxen en gerechten door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. We bezorgen op woensdag tot en met zondag en wanneer je besteld voor 18:00 wordt je bestelling de volgende (bezorg)dag geleverd tussen 10:00 en 18:00 aan de voordeur.
 
Je kunt je bestelling ook afhalen in ons restaurant van woensdag tot en met zondag. Als je vóór 14:00 uur besteld kun je nog diezelfde dag afhalen tussen 15:00 en 18:00 uur. Het voordeel hiervan is dat je dan nog even in onze "offline deli" kunt struinen voor een mooie fles wijn, homemade producten, bijzondere delicatessen en zelfs servies en glaswerk.

KWALITEIT & GEMAK
Onze maaltijden worden vers bereidt en zijn uiteraard, mits gekoeld bewaard, ook de volgende dag nog perfect te bereiden. Voor onze maaltijden heb je over het algemeen niet meer nodig dan een schaar, een voorverwarmde oven en een pan ruim heet water. Wij doen de boodschappen, de voorbereidingen en jij hoeft alleen nog maar de finishing touch te doen. Super makkelijk, wel de kwaliteit die je van ons gewend bent én... in no time op tafel!! Uiteraard wordt een instructie meegeleverd om het extra makkelijk te maken.

INFO
Natuurlijk kun je ons een mail sturen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. wanneer je vragen of speciale wensen hebt. Wil je direct iemand spreken bel dan 033-4615000. We denken graag met je mee voor een oplossing.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte