fbpx
Vacature bediening Bergpaviljoen

Horeca vacature

Wil jij werken in het leukste en gezelligste restaurant van Amersfoort? Wij hebben per direct ervaren collega's in de bediening nodig!

Jouw werkomgeving
Ons restaurant ligt bovenop de Amersfoortse Berg midden in het groen. Wij vinden het belangrijk om naar onze gasten het ‘joie de vivre´ gevoel uit te stralen. Dat betekent dat je bij Bergpaviljoen Bistronomique & Bar kunt genieten van een salade met spa rood of urenlang kunt dineren en met de taxi naar huis. Of je nu in driedelig kostuum komt lunchen, met je schoonmoeder komt borrelen of als twintiger je eerste date beleeft: iedereen moet zich welkom voelen!

Ons team bestaat uit een hechte club jonge mensen die in het restaurant én in de keuken intensief samenwerken en er zo voor zorgen dat onze gasten een geweldige avond uit hebben, dat ze genieten van heerlijke smaaksensaties en geadviseerd worden over bijpassende wijntjes. Onze gasten gaan met een grote glimlach naar huis :-)

Dit ben jij
Je bent dus een belangrijke spil in ons team! We zoeken spontane, energieke, vrolijke collega's die parttime bij ons willen werken. De werktijden zijn in overleg.

Met jouw gastvrije uitstraling word je in ons restaurant verantwoordelijk voor onder andere het ontvangen van de gasten, het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van dranken en gerechten. Ook adviseer je onze gasten als ze vragen hebben omtrent de kaart. Kortom, jij zorgt dat onze gasten een onvergetelijke avond hebben.

Naast werken in het restaurant kunnen we je hulp ook gebruiken op cateringen en grote evenementen zoals Proef Amersfoort, de jaarlijkse Haringparty, wijnproeverijen van onze wijngaard in Frankrijk, Soiree Deluxe en ons Pop-up restaurant 033. Het hebben van een rijbewijs is dan wel makkelijk

Dit bieden wij
We bieden jou een te gekke job in een hecht team. Meerdere keren per jaar zijn er (buitenlandse) tripjes naar (wijn)leveranciers en uiteraard ga jij dan ook mee! Goed voor het teamverband en omdat we het belangrijk vinden dat jij ook alles leert over onze producten.

Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw horeca talenten verder te ontwikkelen en uiteraard zorgen we dat je goed beloond wordt. Enige ervaring in de horeca stellen we wel op prijs.
Lees hier ook het verhaal van Lindy van der Beek, die doorgroeide van parttime medewerker in de bediening naar restaurantmanager of het verhaal van Luc, ook werkzaam in de bediening.

Interesse
Heb je interesse? Kom langs in ons restaurant, bel (033 461 50 50) of mail ons (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
Voor meer informatie kun je vragen naar Ed of Theo.

 

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte