fbpx

zakelijke kerstarrangementen

Geef je collega een ultiem genietmoment thuis met een persoonlijke culinaire kerstbox op maat

In deze tijd waar we gestimuleerd worden om zoveel mogelijk thuis te blijven, zien wij onze familie, vrienden en leuke collega’s een stuk minder vaak. Stiekem missen we dit persoonlijke contact! Met de feestdagen in aantocht ziet kerst er anders uit dan we gewend zijn. Een groot familiediner in je favoriete restaurant, een get together met vrienden of een kerstborrel op kantoor zit er waarschijnlijk niet in dit jaar. Kerst vieren we dit jaar thuis en wij zorgen ervoor dat kerst voor je collega’s of je zakelijke relatie een culinaire verwennerij wordt met onze prachtige kerstboxen.

Klik hier om onze kerstspecials te bekijken

CUSTOM MADE
Bergpaviljoen Bistronomique & Bar biedt al een aantal jaar met de feestdagen een kerst thuiskookmenu aan. Dit jaar gaan ze nog een stap verder. Bedrijven krijgen de mogelijkheid een custom made viergangen kerstbox samen te stellen die ze al dan niet met eigen bedrijfslogo, een extra persoonlijk cadeautje of een videoboodschap van de CEO aan hun medewerkers cadeau kunnen doen. Smaken verschillen, daarom kan de box per persoon geheel op maat worden samengesteld en in heel Nederland voor de deur bezorgd worden.

Naast een viergangen kerstbox kan er ook gekozen worden voor een amusebox met 15 of 30 heerlijke kleine hapjes voor bij de kerstborrel of een kerstbrunchbox waarbij een schaal is opgemaakt met luxe lekkernijen. Liever voor de feestdagen al wat doen? Dan is er de thuiswerk lunchbox, thuis genieten van een heerlijke lunch. Gewoon omdat je je collega’s wat extra aandacht wilt geven.

ECHTE AMERSFOORTSE GIN
Een primeur! Want Bergpaviljoen Bistronomique & Bar heeft naast eigen biologische wijnen uit de Rhone en bier gebrouwen uit oesterschelpen nu ook hun eigen gin. Niet één gin, maar drie bijzondere soorten. Elk met een eigen karakter die dichterbij staan bij eigenaren Ed van den Bor en Theo Slotboom dan je misschien denkt. En met namen die veel voor hen betekenen. Zo is er een fris en kruidige ‘Trotse Teunis’, een ziltige ‘Hoopvolle Henk’ en de robuuste ‘Machtige Maas’. Met de feestdagen in het vooruitzicht zijn ze ook nog eens mooi verpakt in luxe geschenkdozen. Prachtig om cadeau te geven!

Wil jij jouw medewerkers of zakelijke relaties ook iets bijzonders geven dit jaar? Neem dan contact met ons op!

Klik op onderstaande link voor meer informatie, het aanvragen van een proefbox of het maken van een afspraak.
Telefonisch kun je ons hiervoor uiteraard ook bereiken via 033 4615000 en vraag dan naar José, Theo of Ed.

  

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte