fbpx

Na de begrafenis of crematie samenkomen in een ontspannen sfeer? Het Bergpaviljoen is ook beschikbaar om te reserveren voor uw condoleance.

Vroeger bestond de uitvaart vaak uit een vast programma dat door iedereen gevolgd werd. Tegenwoordig volgen mensen meer hun eigen wensen of de wensen van de overledene. Zo weerspiegelt de uitvaart en alles wat er bij hoort het karakter van de overledene.  

Na een ceremonie vol emoties en herinneringen, kan het zowel voor de nabestaanden als voor overige genodigden fijn zijn om even samen te komen maar dan wel in een andere omgeving. Die bieden wij, een plek waar je stil kunt staan met je gasten bij de overledene, maar ook een plek die het leven weer omarmt onder het genot van een hapje en een drankje. 

Variërend van koffie/thee met een broodje, een afscheidsborrel met heerlijke borrelhapjes of een lunch/diner met naaste familie en vrienden. Hiervoor hebben we speciale private dining kamers. Heeft u  specifieke wensen, geef ze gerust door dan bespreken we met u de mogelijkheden.

Handig om te weten:

  • Centraal gelegen.
  • 5 minuutjes rijden vanaf Rusthof.
  • Makkelijk bereikbaar en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Prachtig gelegen met een overdekt terras naast het bos.
  • Audio video apparatuur aanwezig.
  • Ruime garderobe.
  • Condoleances verzorgen wij ook op onze sluitingsdag/uren. Gelieve contact met ons op te nemen voor beschikbaarheid.

 U kunt informatie opvragen of een afspraak met ons maken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via 033-4615000.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte