fbpx

"Meet me at the Bar"

De ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze bar de ideale plek. Je kunt hier alle kanten op; een biertje aan de bar, een aperitief voorafgaand aan uw diner of een cocktail met een hapje aan de meterslange bank.

Bergpaviljoen_Borrelen-aan-de-barBergpaviljoen_Borrelen-aan-de-bar

Onze sfeervolle bar is de ideale locatie voor een informele borrel met vrienden of collega's. Ook voor uw zakelijke afspraak is onze bar de ideale plek. Wilt u tijdens het borrelen gebruik maken van wat lekkere hapjes? Dan is dit geen enkel probleem. Wij serveren zowel koude als warme hapjes evenals verschillende gerechten.

Regelmatig organiseren we speciale events in onze bar. Vrij toegankelijk en met bijzondere gasten die allemaal wat te maken hebben met eten en drinken en naadloos aansluiten bij onze bistronomische keuken. Helemaal gek van hun vak en ze vinden het waanzinnig om dat te delen met u, elke avond is een feestje! Check de eerstkomende events in onze agenda. Wilt u hier ook eens bij zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte.

Bergpaviljoen

Bistronomique & Bar


Contactgegevens

Bergpaviljoen


Utrechtseweg 180
3818 ES Amersfoort

Tel. 033 461 50 00
Fax 033 461 89 45

Mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte